mässan i korthet

Helsingborgs Bo- & Villamässan arrangeras på Helsingborg Arena, med premiär 23–25 september 2022.

Målgruppen är besökare som prioriterar sitt boende – vare sig de skall renovera, bygga till, bygga nytt eller fräscha upp sitt hem. Mässan är ett gyllene tillfälle för er att möta nya kunder samt visa och sälja era produkter och tjänster.

Gör bra affärer på mässan! Vi ser fram emot att se dig som utställare på Helsingborgs Bo- & Villamässa. Kontakta oss idag för att diskutera just ert deltagande. Välkommen!

helsingborg arena

Numera Mässor AB är arrangör av Helsingborgs Bo- & Villamässa. Sedan 1996 har vi arrangerat publika livsstilsmässor runt om i Sverige. På Helsingborg Arena arrangerar vi sedan 2015 Helsingborgs Konst- & Antikmässa.

Helsingborg Arena är en utmärkt plats för att arrangera publika mässor. Det är lätt att hitta till anläggningen, här finns både restaurang, café och annan önskvärd service.  

GÖR BRA AFFÄRER PÅ MÄSSAN!

Det bor drygt 150 000 invånare i Helsingborg. Upptagningsområdet för Helsingborgs Bo- & Villamässa utgår från Helsingborg och täcker in allt inom en 10-mils radie, med extra fokus på de norra delarna. Mässan är ett gyllene tillfälle för er att möta nya kunder samt visa och sälja era produkter och tjänster.

Vi ser fram emot att se dig som utställare på Helsingborgs Bo- & Villamässa. Kontakta oss idag för att diskutera just ert deltagande. 

Henrik
Gunnarsson

Projektkoordinator

Ulf
Rosvall

Projektsäljare
Bo & villa

Walter
Sankovic

Projektsäljare
Trädgård

Viktor
Ottosson

Teknisk
projektledare

Ann-Christin Lindström

Marknad &
kommunikation

kontakta oss

Stora Villamässan arrangeras på Malmömässan mars 2023.

Till mässan kommer besökare som prioriterar sitt boende – vare sig de skall renovera, bygga till, bygga nytt eller fräscha upp sitt hem. Mässan är ett gyllene tillfälle för er att möta nya kunder samt visa och sälja era produkter och tjänster.

Gör bra affärer på mässan! Vi ser fram emot att se dig som utställare på Stora Villamässan. Kontakta mig idag för att diskutera just ert deltagande. Välkommen!

Kontakta Ulf Rosvall för att boka din plats på Stora Villamässan!

Några produktgrupper på mässan:

Bygg

Bad, VVS & pool

Nybyggnation

El & energi

Hem, hälsa & shopping

Säkrare bostad

och mycket mer…

Några produktgrupper på mässan:

BYGG

BAD, VVS & POOL

NYBYGGNATION

EL & ENERGI

HEM, HÄLSA & SHOPPING

SÄKRARE BOSTAD

och mycket mer...

Information till dig som utställare

ÅBYMÄSSAN

Åby Arenaväg 10
431 62 Mölndal

www.abyomassan.se

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

För mer information om Malmömässan samt hur du enklast tar dig hit, Klicka härhitt.

Information kommer inom kort

Malmö Arena Hotell

Mitt emot Malmömässan ligger Malmö Arena Hotel. BW Malmö Arena Hotel är ett event- och affärshotell som i dagsläget har 395 rum. Hotellet som öppnade år 2015 ligger på bästa läge i Malmö Hyllie som erbjuder rum till rimliga priser.

Quality Hotel View

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen.Hotellet har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum. Hotellet har ett fint gym med relaxavdelning samt på bottenplan finns lunch- och à la carte-restaurangen Brasserie X – food with a pinch of surprise.

Scandic Triangeln

Tre minuter med tåg från Malmömässan hittar vi Scandic Triangeln. Scandic Triangeln har 20 våningar, med 221 stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.

Tåg – Grönt alternativ (Rekommenderas av mässteamet)
Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 13 minuters tågresa bort. Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 meter från Malmömässan.

Buss – Grönt alternativ (Rekommenderas av mässteamet)
Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie. Linje 6 har även en hållplats
(Hyllie vattenpark) vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Flyg
Om du flyger till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 13 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige.

Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Taxi
Du kan ta dig till Malmömässan med taxi. Adressen är Mässgatan 6, 215 32 Malmö.

Parkering
Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se