Föregående
Nästa

Kostnadsfri rådgivning

Besök Helsingborgs Bo- & Villamässa och få hjälp av alla våra experter.
På mässan träffar du rådgivare för energi, bygglov, trädgård och inredning.

Energirådgivning

Frågan om hur man kan energieffektivisera och minska sin elförbrukning har aldrig varit hetare än nu. Därför har Energi- och klimatrådgivarna på de skånska kommunerna valt att satsa stort på rådgivning i sin monter på mässan. Drop-in! Monter A3:02

Trädgårdsrådgivning

Besök trädgårdssnickaren Erik Bäckstedt som ger dig exklusiv personlig rådgivning för din trädgård. Ta med skisser, mått och foton. Med dig får du inspiration, tankar och idéer som du kan jobba vidare med när du kommer hem. Boka tid här! Det finns även några tider tillgängliga för drop-in på plats.

Rådgivning Bygglov

Funderar du på att bygga ut eller bygga om? Är du osäker på om bygglov behövs eller inte? På mässan kommer bygglovsenheten i Helsingborg att finnas på plats och erbjuda hjälp kring just ditt projekt. Drop-in! Monter A3:06.

Rådgivning inredning

Är det dags för en förändring i ditt hem, eller ska du kanske flytta och behöver hjälp med allt från färgsättning till möbelval? Då kan du besöka inredningsproffset Kajsa Kvennefors på mässan och få gratis rådgivning på plats. Boka tid här! Det finns även några tider tillgängliga för drop-in på plats.